Optelec Multiview

Optelec Multiview Satın Al

multiview

 

 

Döküman okumak, uzak görüntüler elde etmek ve günlük kullanımda faydalanmak amacıyla kullanabileceğiniz taşınabilir ve çok amaçlı bir büyüteçtir.

 

MultiView CCTV-Taşınabilir Büyüteç

Optelec tarafından geliştirilen MultiView; döküman okumak, uzak görüntüler elde etmek ve günlük kullanımda faydalanmak amacıyla kullanabileceğiniz taşınabilir ve çok amaçlı bir büyüteçtir.
Cihaz; çok fonksiyonlu kamerası ve 19” boyutundaki geniş ekranı ile, görüntünün rahatlıkla aktarılmasını ve hafızaya alınmasını sağlar. Optelec MultiView 79 kata kadar büyütme yapabilir, görüntüyü dondurabilir ve farklı görünüm seçenekleri sunabilir. Ayrıca, rahatlıkla hareket ettirebileceğiniz xy tablosunu, cihazı kullanmadığınız zamanlarda ünitenin arkasına yerleştirerek kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Cihazı yatak odanızdan ofisinize, evinizden okulunuza kolaylıkla taşıya bilirsiniz.

Esnek, güçlü ve taşınabilir bir büyütme cihazını hayal edin. MultiView, çok amaçlı esnek bir kamera, hareket ettirilebilen bir levha ve geniş bir ekran barındıran pratik bir masaüstü büyütecidir.
Evinizde ve dışarıda büyük kolaylık!

MultiView ders sıralarında, masa üstlerinde veya mutfak tezgahlarında kullanabileceğiniz bir dizayna sahiptir. MultiView’u kullandığınız her yerde, minimum bir masaüstü alana ihtiyaç duyarsınız. Cihazı başka odalara taşımak istediğinizde, tüm üniteyi taşımanızı mümkün kılan özel taşıma kulbu yardımınıza yetişir. İsteğe bağlı kullanabileceğiniz taşıma çantası aracılığıyla da, MultiView’u arkadaşlarınızın evine veya tatil mekanınıza rahatça taşıyabilirsiniz.
Günlük İhtiyaçlarınıza Cevap

Geniş yüzeyli ve yüksek kontrastlı düğmelerden oluşan MultiView kontrol paneli

Yüksek kontrastlı ve geniş düğmelerden oluşan kullanıcı dostu kontrol paneli, MultiView’un kullanımını oldukça kolay bir hale getirir. Dahili kameranın altında yer alan son derece ince yapılı ve taşınabilir okuma levhası üzerine bir gazete veya dergiyi bırakın, büyütme oranını ayarlayın ve 19-inch boyutundaki geniş ekrandan metni rahatlıkla, büyük bir görüntüyle takip edin.

MultiView, yazı yazarken veya el işi yaparken kullanılabilir.
Esnek ve sabitlenebilen çok amaçlı MultiView kamerası, monitörün önündeki küçük bir kol aracılığıyla cihaza monte edilmiştir. Bu sayede yazı yazmak, kitap okumak, el işi yapmak, nakış işlemek, resim çizmek, evinizdeki elektronik cihazların tamirini yapmak gibi aktiviteleri gerçekleştirebileceğiniz geniş bir çalışma alanınız olur. İstediğiniz takdirde de, kamerayı eğimli hale getirip döndürerek, oda içerisindeki farklı nesnelere odaklanabilir veya şahsi ihtiyaçlarınıza göre farklı görüntüler elde edebilirsiniz.

MultiView esnek kamera başlığı

 

 

Akıllı Dizayn
Çok amaçlı esnek kamera, sol ve sağ elini daha rahat kullananların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yönlendirilebilir.

 

Önemli Avantajlar:

  • 90 kat büyütmeye kadar arttırılabilen, süreğen büyütme imkanı
  • Masaüstü, uzak ve günlük kullanım görüntüsü elde etmek için eğilebilen ve döndürülebilen, esnek ve sabitlenebilir kamera başlığı
  • Sağ ve sol elle kullanılabilen kamera kolu
  • Ergonomik kamera konumu
  • Kolay taşıma, kolay kurulum
  • Son derece ince, taşınabilir okuma levhası
  • Minimum masaüstü alan kullanımı
  • Odaklanmayı kilitleme imkanıyla birlikte otomatik odaklanabilme avantajı
  • Yüksek kontrastlı düğmelerden oluşan kullanıcı dostu kontrol paneli
  • Çoklu görüntüleme modları
  • Tamamen uyarlanabilen parlaklık, kontrast, doygunluk ve renk ayarları
  • 19-inch tam renk TFT ekran
  • Taşıma çantası
  • Alandan tasarruf sağlayan MultiView Okuma Levhası

 

Optelec Multiview Ürününü Bu Linkten Temin Edebilirsiniz.